добредојде

Ние ќе ви помогнеме
да го развиете вашиот бизнис

Обезбедете квалитет
Консултантски услуги

Финансиски решенија

Нашата мисија е 
да им обезбеди на компаниите и претприемачите соодветни услуги за да успеат финансиски. Тие вклучуваат обука, стратешка поддршка итн.
Нашата крајна визија е да ги поттикнеме претприемачите да ги следат и остварат своите соништа за финансиска благосостојба

Прочитај повеќе

Стратешки консалтинг

Finance de Demain® е платформа која ви дава можност лесно да ги зголемите вашите бројки преку квалитетни консултации.
Без разлика дали сте бизнис или претприемач, дојдовте на вистинското место за консултации.

Прочитај повеќе

Е-бизнис

Finance de Demain Consulting® ве придружува во вашиот процес на видливост на Интернет. Покрај тоа, ние ве поддржуваме во сите ваши процеси за да го изградите вашиот бизнис на Интернет.

Прочитај повеќе

Финансиско образование

Тони содржина, бесплатни ресурси и разновидни курсеви кои ќе ви помогнат да постигнете финансиски успех.

Прочитај повеќе

Ние создаваме решенија за
вашиот бизнис

Преквалификација на персоналот

Обука на персоналот за нови алатки за управување за да можат да донесат добри менаџерски одлуки

Прочитај повеќе

Финансиски консултации и совети

Вдишете нов живот во вашиот бизнис. Прегледајте го вашиот бизнис во сите негови аспекти

Прочитај повеќе

Видливост на интернет

Ако сакате да правите бизнис на Интернет, дојдовте на вистинското место. Ние го правиме вашиот бизнис повидлив на мрежата.

Прочитај повеќе

Нашите експерти

Џуфуе Wulli F.

Извршен директор на Finance de Demain група


Доктор по финансии и експерт по исламски финансии, тој е деловен консултант, а исто така и наставник-истражувач на Висок институт за трговија и менаџмент, Универзитетот Баменда.

Прочитај повеќе

Нкенсонг Крепин

Експерт за е-бизнис


По магистерски студии по менаџмент науки, специјализирал за менаџмент информатичка технологија. Со сертификат во оваа област, тој е изворното лице за сите ваши проблеми со е-бизнисот

Прочитај повеќе

Памба Готје

Финансиски планер


Носител на МБА и со 7 годишно искуство, тој е мисловниот шеф кој носи практични решенија за сите ваши проблеми со финансискиот менаџмент.

Прочитај повеќе

Нашите подружници

Finance de Demain размена

Finance de Demain размена® е платформа за размена на валута и криптовалути на Групацијата Finance de Demain. Ви дава пристап до повеќе од 1200 меѓународно познати пазари.


Прочитај повеќе

Finance de Demain обука

Finance de Demain обука® е платформата на Група Finance de Demain што ви овозможува да обучувате онлајн и лице в лице за сите аспекти на управувањето, е-бизнисот и криптографските инвестиции.


Прочитај повеќе

Finance de Demain Обложувам

Finance de Demain Обложувам® е подружница на Група Finance de Demain што ви овозможува да ги видите најдобрите онлајн казина и обложувалници и да ги изберете најсигурните сајтови. Ако сте љубител на обложување или онлајн коцкар, ќе дознаете повеќе и ќе ги добиете најдобрите предлози за вас.

Прочитај повеќе

Nous contacter

Оставете го ова поле празно