i mirëpritur

Zgjidhjet Financiare

Misioni ynë është 
për t'u ofruar kompanive dhe sipërmarrësve shërbimet e duhura për të pasur sukses financiarisht. Këto përfshijnë trajnime, mbështetje strategjike, etj.
Vizioni ynë përfundimtar është të fuqizojmë sipërmarrësit për të ndjekur dhe arritur ëndrrat e tyre për mirëqenien financiare

Konsulencë Strategjike

Finance de Demain® është një platformë që ju jep mundësinë për të rritur lehtësisht numrat tuaj përmes konsultimeve cilësore.
Pavarësisht nëse jeni biznes apo sipërmarrës, keni ardhur në vendin e duhur për konsultim.

E-Biznesi

Finance de Demain Consulting® ju shoqëron në procesin tuaj të dukshmërisë në internet. Përveç kësaj, ne ju mbështesim në të gjitha proceset tuaja për të ndërtuar biznesin tuaj në internet.

Edukimi Financiar

Shumë përmbajtje, burime falas dhe një sërë kursesh për t'ju ndihmuar të arrini sukses financiar.

Ne krijojmë zgjidhje për
biznesi juaj

Rikualifikimi i personelit

Trajnimi i stafit për mjetet e reja të menaxhimit në mënyrë që ata të mund të marrin vendime të mira menaxheriale

Konsultime dhe këshilla financiare

Jepni një jetë të re biznesit tuaj. Rishikoni biznesin tuaj në të gjitha aspektet e tij

Dukshmëria në internet

Nëse dëshironi të bëni biznes në internet, keni ardhur në vendin e duhur. Ne e bëjmë biznesin tuaj më të dukshëm në Net.

Ekspertët tanë

Djoufouet Wulli F.

CEO i Finance de Demain Grup


Doktor në Financë dhe Ekspert në Financat Islame, ai është Konsulent Biznesi dhe gjithashtu Mësues-Studiues në Instituti i Lartë i Tregtisë dhe Menaxhimit, Universiteti Bamenda.

Nkensong Krepin

Ekspert i biznesit elektronik


Pas diplomës Master në Shkencat e Menaxhimit, ai u specializua në menaxhimin e teknologjisë së informacionit. Me një certifikim në këtë fushë, ai është personi burim për të gjitha problemet tuaja të e-biznesit

Pamba Gautier

Planifikues financiar


Mbajtës i një MBA dhe me 7 vite përvojë, ai është kreu mendimtar që sjell zgjidhje praktike për të gjitha problemet tuaja të menaxhimit financiar.

Filialet tona

Finance de Demain shkëmbim

Finance de Demain shkëmbim® është platforma e shkëmbimit të monedhave dhe kriptomonedhave të Grupit Finance de Demain. Kjo ju jep akses në më shumë se 1200 tregje të njohura ndërkombëtarisht.


Finance de Demain stërvitje

Finance de Demain stërvitje® është platforma e Grup Finance de Demain i cili ju lejon të trajnoheni në internet dhe ballë për ballë për të gjitha aspektet e menaxhimit, e-biznesit dhe investimeve kriptografike.


Finance de Demain Bet

Finance de Demain Bet® është një filial i Grup Finance de Demain i cili ju lejon të shikoni kazinotë dhe basteshkruesit më të mirë në internet dhe të zgjidhni faqet më të besueshme. Nëse jeni një adhurues i basteve ose një lojtar në internet, do të mësoni më shumë dhe do të merrni sugjerimet më të mira për ju.